keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Välinäytös: Red Hammer of Blackbones

Punainen Vasara (Red Hammer) taverna, on sosiaalinen turvasatama Sharnin blackbonesin alueen sotataotuille. Osittain taverna, osittain seppäin työpaja, se tarjoaa ja avaa keskustelumahdollisuuksia korjausten lomassa. Lukuisat sotataotut rentoutuvat yleisissä tiloissa, entinen Thranen armeijan sotilas vaihtaa tarinoita Brelishiläisen tunnustelijan kanssa, kun toisaallaa Cyranilainen jousiampujaa kiillottaa Karrnilainen pioneeri. Valaistus on muutenkin himmeän ja hämäryyttä lisää ilmassa leijuva savu, joka tulee pohjoisseinustalla olevasta tulipesästä ja ahjosta.

Yhden pöydän äärellä kaksi sotataottua on syventynyt tiukkasävyiseen keskusteluun, jos niin voi sotataotun kohdalla sanoa, pöydällä siinä molempien edessä oli kärsinyt mekaaninen lintu, viimeinen viestinviejä.

Isompikokoinen, massiivisen yläruumiin omaava sotataottu piti kättään viimeisen viestinviejän päällä eikä sen silmissä ollut hehkua, tätä kesti hetken aikaa toisen odottaessa rauhassa.

Isomman sotataotun silmien hehku palasi hitaasti ja lopulta se nosti katseensa kumppaniinsa
"Lyhyt yhteenveto Cutterin viimeisistä hetkistä, kumppanimme oli jo saanut sen heikon lihakkaan Bonalin nujerrettua ja onnistuminen oli jo niin lähellä, aivan käsinkosketeltavissa, kun siihen sillalle tuli joku puoliörkki ja merkitsemätön sotataottu tulivat paikalle. Siihen liittyi hiukan myöhemmin vielä Cannithin huoneen edustaja, goblin ja ne kolmistaan nujersivat Cutterin. Cannithin huoneen tilat seurantaan, merkitsemätön sotataottu on Valon edustaja joten se voidaan löytää valon temppeliltä. Puoliörkki taas vaikuttaa etsijältä, olisiko jonkun turvamies, ehkä tämän sotataotun.."

Jykevä sotataottu puristi kätensä nyrkkiin, rusentaen kädessään olevan viimeisen viestinviejän romuksi "Onnistuminen oli jo käden ulottuvilla, NIIN lähellä! Mutta sitten Cutter meni ja kärsi tappio. Ota yhteyttä niihin alamaailman elukoihin, niihin muuntautujiin ja ota muutama niistä mukaasi, etsi ja jäljitä tämä kolmikko ja pistä ne kärsimään! Äläkä unohda, tuo minulle se kirja! Lord of Blades tarvitsee sitä! Kärsiköön ja kuihtukoon liha!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti