keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Vignette pidetty

Eilen oli meillä sitten se suunniteltu vignette, jossa pelattiin eri hahmoilla kuin normaalisti. Patchy sen ensimmäisenä taisi ääneen sanoa:  se oli encountteri, joka ei ollut tehty voitettavaksi. Tosin ainoa kuollut pelaajahahmo oli Patchyn pelaama warlord, joka mainiosti johti Sharnin vartioston luutnanttina undercover-operaatiota kunnes alkoi viskomaan death saving throweja.

Saatiin kolme tuntia uppoamaan yhteen encounteriin. Pelaajat saivat pelata eri tyyppisiä hahmoja. Mikon rogue oli hyvin erilainen kuin Rautasilmä ja hyvin tehokas omassa roolissaan. marghosin invoker-pappi jakoi tuomiota kovalla kädellä ja Alepon battlemind pystyi seisomaan ketä tahansa vastaan ja imemään paaljon vahinkoa ilman suurempaa hätää.

Olento kohdattiin, ja sain tilaisuuden testata sitä. Aivan tuollaisena se tuskin uudelleen peliin ilmestyy, erikoispowereita täytyy tuunata hieman - kävi nimittäin pikkuisen kyllästyttäväksi. Kolmen tunnin mätön jälkeen päätyi bloodied tilaan, joten hit pointtien puutteeseen ei homma kaatunut. Olennon lisäksi tavattiin huppupäinen mies ja drow-nainen. Näistä kolmesta lisää myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Meillä nämä encountterit vain näyttävät kestävän ja venyvän, mutta sai tuntumaa toiseenkin tyyliin.

    VastaaPoista