tiistai 3. toukokuuta 2011

Vihdoin...



Viime sessiossa pääjuoni kiertyi taas mukavasti kasaan kun vanhan luostarin kellarikerroksesta löytyi vanha tuttu jota onkin jo ehditty etsiä. Seuraavassa muutamia juonikuvioita jotka ovat johtaneet tähän pisteeseen:
  1. Ensimmäiset kohtaamiset, Aric Blacktree - joka pyrki Organisaation jäseneksi.
  2. Pikkupiru Danaxhamunin kanssa keskustelu Ashurtan hautaholvissa, joka päättyi siihen, että hyveellinen Rautasilmä yritti surmata tämän pahuuden.
  3. Olennon löytyminen Ashurtan hautaholvista ja vapautuminen.
  4. Lohikäärmesyntyiset soturit pyrkivät tappamaan heille epäpyhän Olennon, joka on lohikäärmeen ja haltian risteytys. Olento kuitenkin surmaa lohikäärmesyntyiset ja nousee luolastosta Sharniin. Nuka lähtee omille teilleen Ashurtan miekan kanssa.
  5. Organisaation myötävaikutuksella Olennon ympärille muodostuu outo kultti Sharniin. 
  6. Haltianainen "Milady" kohtaa lohikäärmesyntyisine vartiostoineen seurueen ja kehottaa heitä etsimään Kuolonkiven jolla Olento on mahdollista surmata
  7. Kaupunginvartiosto järjestää ryhmän seikkailijoita tutkimaan kultin järjestämää tapahtumaa mutta näille käy huonosti.
  8. Seurue käy hakemassa Kuolonkiven, jolloin Avvil liittyy mukaan.
  9. Seurue pyydetään apuun Sharnissa ja he pyrkivät löytämään Olennon ir'Tainin kauppahuoneen varastosta, mutta Olentoa ei löydy. Snagga liittyy seurueeseen.
  10. Myöhemmin seurue saa tiedon kadonneesta Lyrandarin elementaali-ilmalaivasta, jolla Olento on kuljetettu pois Sharnista. Lyrandarin alus on paikallistettu Nentirlaaksoon, jonne seurue suuntaa toisella elementaali-ilmalaivalla. Snagga lähtee vaellukselle. Zagrim liittyy seurueeseen.
  11. Seurue löytää luostarin jota Tarkanin huone, epänormaaleja lohikäärmemerkkejä kantava lohikäärmehuoneiden irvikuva, käyttää koulutuskeskuksenaan. 
  12. Seurue valtaa luostarin ensimmäiset kerrokset lohikäärmesyntyisten samoajien kanssa ja hoitaa sivussa kaapatun elementaali-ilmalaivan takaisin Lyrandarille. Zagrim poistuu seurueesta.
  13. Kolme seurueen tämänhetkistä sankaria: Avvil, Unolmo ja Lendar kulkevat tiensä halki luostarin kellarikerroksen kauhujen ja löytävät Olennon maagisen kehäänn vangittuna. Unolmo ihmettelee miksi Olento on vangittuna.
  14. Paikalle ilmestyy haltianainen Milady. Todetaan että maaginen kehä estää natural ja aberrant olentojen kulkemisen ja kaikki yritykset vaikuttaa toiselle puolelle kehää. Tarvitaan jokin muu eläväinen kuten fey, immortal, shadow tai elemental alkuperää oleva olento. Käy ilmi että haltianainen Milady ei olekaan haltianainen (fey).
  15. Pikkupiru Danaxhamun ilmestyy paikalle sopimuspaperien kanssa ja on valmis rikkomaan kehän. Unolmo haluaa lukea sopimuksen, Avvil käy lyhyen moraalisen keskustelun itsensä kanssa ja päättää surmata pahuuden - joka kahden iskun jälkeen kolmen hiparin turvin karkaa näkymättömänä paikalta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti