keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Lyhyt analyysi

Eilen oli normaali sessio, jossa meillä oli muuten meillä uusi jäsen mukana. Sessio oli melko taistelupainotteinen, mutta siinä saavutettiin muutama juonellinen tavoite, eli:
  • esiteltiin uusi hahmo,
  • syvennettiin örkkien roolia Kirish Dahnissa sekä tuotiin enemmän esille örkkien ja hiisien välistä kitkaa,
  • pelaajat kohtasivat Hut-Jatin lähettämän jäljittäjäpartion ja
  • pelaajat saivat toisen kerran suoria vihjeitä siitä mistä kuolonkiveä kannattaa etsiä.
Minulta jäi muutama juonellinen tavoite saavuttamatta; niille ei ollut aikaa. Syystä tai toisesta encounterit kestävät meidän ryhmällä melko pitkään, vaikka muut pelaajaryhmät kertovat, että ne ovat 4. laitoksessa huomattavan nopeita.

Toinen, varsinainen korjattava asia oli encounterien helppous. Olin nostanut NPCt/monsterit yhdellä levelillä, mutta toisaalta en ollut huomioinut, että porukassa on yksi jäsen enemmän. Lopputulos oli haasteen vähäisyys. Tähän tullaan kiinnittämään huomiota seuraavassa sessiossa. *evil grin*

1 kommentti:

  1. Nyt sen huomasi itsekin, systeemi hakusessa ja näin olle taistelu vei kohtuullisen pitkään tämänkertaisesta pelikerrasta jossa ensimmäisen kerran otin johdon käsiini. Eikä vielä ollut mikään täysi solo hahmo vastassa mutta näin se menee, harjoitellaan vielä lisää ja jatketaan ensikerralla hiukan lisää. ;)

    VastaaPoista