lauantai 20. maaliskuuta 2010

Ja niin se alkaa

Olen aloittamassa uutta kampanjaa pitkästä aikaa Kuopiossa. Tulossa on synkkää, mutta toivottavasti tarinankerronnallisesti viihdyttävää noir fantasiaa Sharnin tuhansien tornien ja kadotettujen sielujen kaupungista ja lähitienoilta.

Kampanjan juoni on vielä avoin, vetäen inspiraationsa ja suurimmat juonen käänteensä pelaajahahmojen taustoista, Eberronin maailmasta sekä soveliaaksi katsotuista valmisseikkailusovituksista. Valmisseikkailuista on tällä hetkellä todennäköisesti mukana The Seekers of Ashen Crown ja ainakin joitain Dungeon Delvejä sovitettuna. Maailma antaa erittäin runsaasti tarinalle taustaa ja sisältöäkin, tämä onkin syy miksi se on valittu. Sen mukana sitten tulee myös mukavan letkeä D&D.

Sääntöinä Dungeons & Dragons 4. laitosta siten, että kaikki muut säännöt paitsi Forgotten Realms ja Dark Sun maailmojen tuomat säännöt ovat käytössä. Käytetään siis D&D Insideriä. Kirjoina minulta löytyy mm. Eberron Player’s Guide ja Player’s Handbook 1 - 3, joten pelaajilla ei tarvitse olla välttämättä mitään kirjoja, etenkin kun Character Builder printtaa kaikki hahmolla olevat powerit kuvauksineen hahmolomakkeen loppuun.

Tärkein sääntö kuitenkin on että tarina on tärkeämpi kuin säännöt. Pelin aikana nautittavat naksut, sipsit ja namut pitää myös olla hyviä.

Tilaa on pelissä vielä on, eli jos on kiinnostusta kokeilla niin ota yhteyttä minuun sähköpostitse opaxff@gmail.com

3 kommenttia:

  1. Täältä Kajaanista on paha peliin osallistua, mutta Eberron on aina minua varsin omaperäisenä D&D-maailmana kiinnostanut, joten tulen seuraamaan blogia ja kampanjan kulkua varsin kiinnostuneena.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan seuraamaan ja kommentoimaan. :)

    VastaaPoista
  3. Hahmo alkaa olla valmis taustojaan myöten joten odotan innolla pääsyä mukaan, hiukan jälkijunassa.

    VastaaPoista