lauantai 30. heinäkuuta 2011

Välinäytös: Vahvistukset saapuvat

- Lordi Vhennyk lähettää terveisensä teille Komentaja, sanoi vankkarakenteinen ihminen, jonka uniformusta ja varustuksesta saattoi päätellä tämän olean Rautakehän ryhmänjohtaja. He seisoivat Rautalinnan varustuksella. Ryhmänjohtaja oli tuonut mukanaan Rautalinnaan kymmenen sotilaan osaston, mutta myös jotain muuta.

Nazin Redthorn hymyili. Kun hän pyysi täydennyksiä, hän oletti saavansa muutaman kymmentä soturia, parhammillaan ehkä ratsumiehiä, mutta tällä kertaa hän sai enemmän.

- Lordi Vhennyk on ollut pohjoisessa kiireinen ilmeisen hyvin tuloksin, Redthorn virkkoi sotilaalle ja ja tarkasteli kahta muuta osastoa jotka seisoivat pihassa.
- He ovat Verikeihään klaanista, ryhmänjohtaja sanoi.

Toinen osastoista oli vihaisimman näköisiä örkkejä mitä Redthorn oli koskaan nähnyt. Toinen oli jotain vieläkin enemmän - sen örkit olivat suurempia ja vahvempia ja niiden piirteet kertoivat että heidän suonissaan virtasi peikkojen veri.

- Kazum! Redthorn karjaisi pihalla olevalle luutnantilleen.
- Herrani!
- Käske joukkojen valmistautua! Huomenna marssimme sotaan ja näytämme tämän laakson kurjalle väelle kuka sitä hallitsee!
- Kyllä, herrani! Kazum vastasi ja alkoi jaella käskyjä.
- Eikä muutama hassu seikkailija enää pidä minua pilkkanaan, Nazin Redthorn lisäsi hiljaisemmalla äänellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti