sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kotimatkalla

Hah. Päiväkirjamerkinnästä tuleekin mieleeni että mikä on aika jolloin seikkailumme tapahtuvat? No siinä on ainakin yksi ehdotus. Tässä mielenkiintoinen sivu: http://www.wizards.com/dnd/ec/index.htm

”10. Barrakas 998 YYK, Starilaskur

Törmäsin matkallamme johonkin hyvin mielenkiintoiseen. Paitsi että saimme huomattavan korvauksen palveluistamme, minulla on nyt ehkä käsissäni ohjeet titaanin valmistamiseksi, joskin menetelmä on äärimmäisen epäortodoksinen. Tajuan siitä kyllä suuren osan, mutta en kuitenkaan häpeäkseni ymmärrä moniakaan Eberroneihin ja Razelin teorioihin liittyviä lainalaisuuksia. Nekromantiaa tietysti...jos jotain vihaan niin...

Tämä vaatisi vuosien, ehkä vuosikymmenien tutkimusta ja kokeistusta. Kustannuksista puhumatakaan.

Nyt minun on oltava tarkkana. Merrix varmasti palkitsisi tällaisesta löydöstä ruhtinaallisesti, mutta matkakumppanini ovat loppujen lopuksi oikeassa. Merrix on poliittinen eläin ja hän ei tarvitse käsiinsä massatuhoaseita. Ehkä Ramen tosiaan polttikin kaiken löytämänsä tiedon tutkimuksesta? Kyllä. Me pidämme tämän asian salassa toistaiseksi tai ehkä annan Inaisin pitää Razelin aikaansaannokset hyvässä tallessa.

Löytämämme kuolonkivi odottaa edelleen kohtaloaan Sharnissa. Toivottavasti meillä tähän mennessä on jo enemmän johtolankoja siitä mihin peto siirrettiin. Ajatus tulevasta jahdista estää minua saamasta lepoa. Mikä ihme se ajaa miehen tällaiseen työhön? Saavumme Sharniin parin päivän sisällä. Lupaan alkaa tutkimaan asiaa heti kun mahdollista. Pitäisi kai levätä...”

2 kommenttia:

  1. Tuota kalenteri täytyy käyttää, se on hyvä.

    VastaaPoista
  2. Hyvin löydetty. Lisäsin sen tuonne vasemapaan reunaan.

    Unolmo, Avvil ja Lendar matkustavat Cannithin talon Lightningraililla Starlaskurista Brelannin pääkaupungin Wroatin kautta kohti Sharnia.

    Snagga on jäänyt huolehtimaan Mestari Ksavianin pyynnöstä Talon asioista Kennrunissa. Snaggaan tulemme törmäämään vasta myöhemmin, koska tämä aikoo suunnata kiertotietä kotiin Sharniin Darguunin kautta.

    VastaaPoista