perjantai 23. huhtikuuta 2010

Kolme päivää ennen Vaikerrusta

Kapteeni Darlus Da'el tarkasteli nuotion loisteessa hehkuvia kasvoja. Nainen katseli rauhallisesti liekkejä. Valo ja varjot tanssivat hänen veistoksellisen kauniilla kasvoillaan. Nuka oli Ohrn Kaluunin perillinen. Hänen esi-isänsä ja -äitinsä olivat ihmisiä, jotka olivat solmineet sopimuksen demoonisten voimien kanssa. Audairin seitsemännessä armeijakunnassa Darlus oli Sarlonasta kotoisin oleva palkkasoturi, Nuka puolestaan Audairin kansalainen sarvineen ja häntänsä päätä myöten. Darlus tiesi ettei tiennyt naisen taustasta mitään olennaista, eikä nainen puolestaan tiennyt hänen historiastaan.

Heillä molemmilla oli salaisuutensa. He molemmat ymmärsivät kunnioittaa hiljaisuutta. Darlus Da'el käänsi katseensa nuotioon ja hymyili.

2 kommenttia:

  1. Hehee,

    tällainen innostaa aina eteenpäin. Mielestäni tässä Eberronin maailmassa olisi hyvä panostaakin tarinaan/omaan historiaan. (Ja se on hyvä kun kukaan ei täysin tunne maailmaa niin tulee pakostikin pientä omaa variaatiota). Pätkittäin foorumilla paljastettuna saadaan kivasti tarinaakin aikaan. Itse olen kirjoitellut nyt Unolmolle juttua aiheesta kuin aiheesta tylsinä hetkinä. Muuten sinänsä ihan sama mutta todella pidän tästä hahmosta ;)

    Itsehän kunnon nörttinä toisinaan käytän viimeiset hetket ennen nukkumaanmenoa hahmoasioiden miettimiseen. Välillä menee aika myöhäänkin. Ketäs (muuta) tuo nyt haittaa... Kaksi porukkaa kuitenkin nyt on missä tulee pelailtua.

    Eikun hyviä öitä! (ja tässä sitä taas mietitään)

    VastaaPoista
  2. Pitää tuon oman hahmon taustaa hiukan miettiä ja jättää sinne mustia aukkoja ja avoimia asioita joihin pj voi sitten miettiä ja punoa omia juoniaan...

    VastaaPoista