keskiviikko 11. elokuuta 2010

Peli jatkuu!

Kesätaut on nyt pidetty ja peli jatkuu. Eilen oli ensimmäinen sessio lämpimien lomien jälkeen. Nuka loisti poissaolollaan (ja sillä että oli vienyt Ashurtan miekan mennessään). Tilanne saattaa ainakin jatkua samana, vaikka toivottavasti ainakin välillä myös häntä nähdään pelissä.

Ennen peliä keskustelimme toiveista kampanjan ja pelien suhteen. Pääkampanja jatkuu kahdella pääasiallisella juonilinjalla kuten tähänkin asti. Lisäksi minä teen oman hahmon ja pelaamme välillä muutaman session toisella pelinjohtajalla.

Pysykäähän kanavalla.

2 kommenttia:

  1. Muuten tulipa tässä eräs huomio omaan pelaamiseen ja hahmon tietoihin liittyen. Pelaajana tiesin kyllä yhden hahmon jäävän pois, mutta eihän hahmo taas sitä tiennyt ja näin ollen ainakin itselläni, no taisi meillä kaikilla olla hiukan vähätellen sanottuna, liian lievä reagointi asiaan.
    Varsinkin kun, jos ajattelee asiaa niin kuitenkin melkoisen arvokas, muinainen ja pelottavakin aarre katosi, sellainen jota muutkin näyttävät kaipaavan, etsivän ja hakevan, kuin tuhka tuuleen ja samalla meni yksi porukan jäsenkin. Ehkä tähän olisi voinut saada mukavaa etsintääkin aikaiseksi, missä hahmo on, onko hän kadonnut vapaaehtoisesti vai onko joku tämän takana, jos näin on niin kuka on vienyt minne ja miksi? Onko miekka avain kaikkiin näihin kysymyksiin? No tiesimme syyn katoamiseen mutta kuitenkin, ehkä tätä olisi voinut tuoda hahmojen silmin esille enemmänkin. Mutta katsotaan mihin päädytään.

    VastaaPoista
  2. Hyvä huomio, minä en ajatellut tätä - mutta nyt ajattelen. :)

    VastaaPoista